Mind-Spring Junior

een steun programma voor asielzoekers- en vluchteling-kinderen

Login Form

arabisch

10-03-2015 Mind-Spring Junior
Mind-Sp ring ontving subsidie voor het ontwikkelen van een Mind-Spring Junior versie. Deze subsidie ontvingen wij van de stichting Kinderpostzegels!
Wij zijn zeer blij met het toekennen van deze subsidie en kunnen deze training (waar veel vraag naar is) gaan ontwikkelen.
ga naar: www.mind-spring.org/junior voor meer informatie

contact: عنوان البريد الإلكتروني هذا محمي من روبوتات السبام. يجب عليك تفعيل الجافاسكربت لرؤيته.

 

Psycho educatie en opvoed steun

logoipsy

www.Mind-Spring.nl (.nl) is het Nederlands coordinatie en opleidingscentrum welk nu door I-Psy (interculturele GGZ)in Almere wordt beheerd. Sulaiman Shinwary is nog steeds de coordinator. Te bereiken op adres: Metropolestraat 1-C. 1315 KK Almere. Telefoon 088-3589200 Klik hier om naar deze website te gaan.

 

Stichting Mind-Spring ontwikkeling en internationale uitrol.

logoMind-Spring.org

Deze website (Mind-Spring.org) blijft voor Mind-Spring als organisatie (www.Mind-Spring.org) waar Paul Sterk de coordinatie van voert. Naast diverse programma's voor intermediairs (IOM, DT&V; COA; Vluchtelingenwerk en GGZ ontwikkelen wij nu ook een nieuwe module:

www.Mind-Spring.eu (.eu) is het mind-spring onderdeel welk verwijst naar Europeese landen waar Mind-Spring in ontwikkeling is. Vooralsnog 2011 Belgie en Denemarken. Meer daarover op hun websites:
http://www.flygtning.dk/mindspring
http://www.mindspring.be/nl/mind-spring